Individuele coaching met act

Sta lichter in het leven

Loop je vast in je leven? Ervaar je angst of verdriet? Is het chaos in je hoofd of voel je je gedeprimeerd? Zit je in een burnout of ertegenaan of midden in de overgang? Vind je het moeilijk om te voelen wat je echt wil in je leven? Stop met piekeren en aanmodderen. Ik leer je lichter in het leven staan, zodat je beter om kan gaan met wat er op je pad komt. Daar heb je de rest van je leven wat aan.

IK HELP JE MET ACT COACHING, DOOR EEN WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN AANPAK

Tegenslag hoort bij het leven, maar er zijn soms gebeurtenissen die te heftig zijn om in je eentje op te lossen.

ACT coaching bij mij is:

 • Nuchtere, wetenschappelijke aanpak
 • Leer beter omgaan met problemen, daar heb je de rest van je leven wat aan
 • Coaching en lichaamsgerichte oefeningen, zodat je de verbinding met je lichaam herstelt
 • Geen wachtlijst, je kan meteen aan de slag
 • Met humor en lichtheid snel tot de kern komen, vaak zijn zes sessies voldoende
 • Door ervaren ACT-coach, mindfullnesstrainer en yoga- en qigongdocent
 • Ook als je net in een burnout bent beland

wat cliënten zeggen

Birgit:

“Simpele beelden in combinatie met ademoefeningen, mindful walking en de humor en goede reflectie van Christie op alles wat ik aan ellende en chaos uitkraamde hebben mij enorm geholpen. Ik ben weer een gelukkig mens.”

Birgit

"Na een een heftige periode in mijn leven bleef ik maar in cirkels denken. Ik had moeite om de situatie te accepteren. Christie gaf metaforen, sprak luchtig en met humor. Ik kreeg steeds nieuwe, praktische handvatten om met mijn ongewenste situatie om te gaan.”

Petra

“Vooral de ademhalingsoefeningen bij acute stress vind ik heel fijn”.

Robbert

"Ik heb heel veel aan onze gesprekken/oefeningen van het laatste (kleine) jaar gehad, vind het fijn, nuttig en soms zelfs gezellig om naar jou af te reizen."

Renee

"De drempel naar een coachingtraject was voor mij vrij hoog omdat het me te zweverig leek. Ik ben blij dat ik het toch heb gedaan. In een stuk of 5 sessies heb ik zo veel geleerd over mezelf en hoe mijn eigen hoofd te gebruiken om veerkrachtiger te zijn en minder streng voor mezelf.”

Ketty

Ik heb geleerd dat je door kleine oefeningen het stress level heel snel naar beneden kunt brengen. En dat je ze makkelijk even tussndoor kunt doen, bijvoorbeeld op de fiets.

DIT LEVERT COACHING JOU OP

ACT, Acceptence and Commitment therapy: een aanpak die werkt

Ik werk met Acceptance and Commitment Therapy (ACT), een innovatieve en wetenschappelijk onderbouwde methode die werkt. Deze aanpak zorgt voor een blijvende gedragsverandering. ACT krijgt steeds meer voet aan de grond, omdat het zo effectief is. Want met deze methode leer je op een totaal andere manier om te gaan met stress, angst, burn-out en (negatieve) gedachten, zodat dat allemaal minder invloed heeft op je dagelijks leven. Hieronder leg ik je uit hoe dat werkt.

ACT brengt jouw potentieel tot bloei


De filosofie achter ACT is dat je leert te accepteren (acceptance) wat je niet zelf kunt controleren om vervolgens vol toewijding (commitment) tot actie (ACT) te komen. Door minder energie te stoppen in vechten tegen wat onvermijdelijk is, krijg je meer aandacht voor het nu (mindfulness) en meer energie om dat te doen wat je leven verrijkt. Zodat je jouw potentieel werkelijk tot bloei kunt brengen. En dat zijn echt geen lege woorden. Maar ik werk niet alleen met ACT, ik betrek ook je lichaam in de coaching. Laat me uitleggen waarom.

Lichaamsgerichte coaching voor meer effect

Als je vastloopt in je leven gaat je lichaam ook vaak protesteren. Je zit letterlijk niet goed in je vel. Alleen maar praten is dan niet voldoende. Ik heb gemerkt dat een combinatie van ACT coaching en aandacht voor je lichaam het beste werkt. Daarom betrek ik het lichaam in mijn coaching. Hoe? Ik geef je bijvoorbeeld lichaamsgerichte oefeningen mee, zodat je de verbinding met je lichaam weer voelt en beter de signalen van de lichaam herkent. Maar mijn coaching doet meer.

Antwoorden op jouw levensvragen

ACT-coaching helpt je antwoorden te vinden op zingevingsvragen. Zo ontdek je wat voor jou echt waardevol en belangrijk is en raak je geïnspireerd en gemotiveerd om  wat je leert in de praktijk van het dagelijks leven te brengen. Daar heb je de rest van je leven wat aan.

Dit levert een individueel coaching traject je op

 • Anders omgaan met tegenslag en lichter in het leven staan
 • Beter voor jezelf zorgen
 • Beter de signalen van je lichaam herkennen
 • Meer zelfkennis en inzicht in wat belangrijk voor je is
 • Grenzen stellen en meer voelen hoe het met je gaat

 

Waar

Een coaching traject is mogelijk in mijn woonplaats Gendt, maar ook in Arnhem, Nijmegen of Rotterdam. Woon je verder weg of is het lastig voor je om te reizen? Dan doen we de coaching online, ik heb gemerkt dat dit even effectief is.

Kosten zakelijk

Een zakelijk coaching traject is mogelijk ook mogelijk op locatie. Neem contact met mij op voor een offerte op maat.

Kosten particulier

Een sessie met mij duurt ongeveer 90 minuten. De kosten bedragen 100,- incl. BTW voor particulieren.

Mijn coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars. Maar dankzij de grote effectiviteit heb je in de meeste gevallen genoeg aan zes sessies voor een goed effect.

90 minuten €100,-